NL

The Fundraising Benchmark

The Fundraising Benchmark geeft inzicht in de ontwikkelingen op de markt van database gedreven fondsenwerving. Deelnemers aan deze benchmark vergelijken op basis van hun geanonimiseerde data de ontwikkelingen over meerdere jaren over meer dan 20 KPI’s. Dit is een unieke gelegenheid om inzicht te krijgen in de effectiviteit van uw DM Fondsenwerving programma, om data te analyseren en prestaties te verbeteren. Via dit interactieve online portal kunt u alle resultaten uit uw eigen database vergelijken met andere deelnemers in Nederland.

 

Inloggen

 

1

Schrijf uw fonds in

Neem simpel contact met ons op via het contactformulier om uw fonds aan te melden. U krijgt dan van ons de persoonlijke inloggegevens waarmee u zich in kunt loggen op het interactieve portaal.

2

Koppel veilig uw data

Nadat u bent ingelogd met uw unieke inlogcode kunt u eenvoudig en veilig alle benodigde data koppelen aan het portaal. De data wordt vervolgens automatisch geanalyseerd. 

3

Verkrijg nieuwe inzichten

De data analyse van het eigen donateursbestand staat voor u klaar in uw eigen interactieve rapportage portaal. Daarnaast kunt u zelf de rapportages samenstellen op basis van uw doel(en) en vervolgens downloaden. Geef vervolgens zelf aan hoe de eigen resultaten vergeleken moeten worden met de markt of delen ervan (eigen data blijven anoniem voor andere deelnemers).

4

Zet inzichten om in kansen

Met de verkregen inzichten in de fondsenvervende sector bent u in staat om de prestaties van uw eigen organisatie te vergelijken met soortgelijke organisaties. Daarmee kunt u onderontwikkelde delen van uw programma identificeren, de strategie (her)ontwikkelen en de positie binnen het marktsegment bepalen.

The Fundraising Benchmark